OYUNCAKLARIMIZI VE GİYSİLERİMİZİ DİĞER KARDEŞLERİMİZLE PAYLAŞIYORUZ

Mayıs 2020’de evlerimizde az kullanılmış veya hiç kullanılmamış oyuncaklarımızı, giysilerimizi başka kardeşlerimizle paylaşmak için yola çıktık.

Diyabetle Yaşam Derneği’nin sesini duyan dostlarımızdan gelen oyuncak ve giysileri Şişli Şubemiz aracılığıyla Ekim 2020 başında Mardin’in Derik ilçesindeki Dilek Şekerci Öğretmen’e ulaştırdık.

Dilek Öğretmen’e ulaşmamızı sağlayan “Köy okulları projesi” yürütücüsü ve Derneğimiz Şişli Şubesi Üyesi Sibel Tan Arıkan’a, ve gelen kolilerin Mardin’deki okula gönderilmesini sağlayan Derneğimiz Şişli Şubesi Üyesi Başkanı Şebnem Güneyman’a çok teşekkür ediyoruz.

Evinizde veya çevrenizde kullanılmamış veya az kullanılmış çocuk oyuncakları ve giysiler varsa lütfen derneğimiz info@diyabetleyasamdernegi.com adresinden bize ulaşınız.