Sevgili Arkadaşlar, Diyabet Dostlarımız,

Bir yandan bahar öncesi son karlı günler, zorlayan ekonomik şartlar, hem bizi hem dünyayı kaygılandıran burnumuzun dibindeki Ukrayna-Rusya savaşı, diğer taraftan ne yöne evrileceğini bilemediğimiz COVID-19, pandeminin yükünü azaltmada en önemli şeyler maske, mesafe, ve de aşıların tamamlanmasına karşı duyarsızlık, hayatımızın olağan akışında ek yükler oluşturuyor, hepimizi zorluyor.

Tam da bu nedenden ‘Gülümseten sohbetler’ söyleşi dizimizi daha gecikmeden başlayalım; sizlerin, bizlerin yoğun gündeminde bir soluk alalım istedik.

Diyabet yaşamın her alanında. Her çekirdek ailede olmasa bile; büyükanneler, büyükbabalar, amca, hala, teyze, dayı, kuzenler, sonuçta ailede birilerinde ya diyabeti olan veya diyabet açısından yüksek risk taşıyan en az bir kişi var dersek çokta yanlış söylememiş oluruz diye düşünüyorum.

Derneğimizin @diyabetleyasamder Instagram adresinden canlı yayınlanacak bu söyleşilerimizde kendisinde diyabet olsun ya da olmasın her alandan dostlarımız konuğumuz olacak, farklı şeylerden konuşacağız, umarız bize katılırsınız.

İlk söyleşimiz 15 Mart’ta ve Tıp Bayramı’nın hemen ertesinde olduğu için doktorluk üzerine.

Web sayfamızda röportajlar da devam ediyor. Son iki röportajımız 25.yılına gelen Derneğimize ilk günlerinden beri emek veren Atkın ailesi ile. Diğer röportajlar da yavaş yavaş sayfamızda yer almaya devam edecek.

Lütfen bizi izleyin.

Sevgiyle, sağlıkla kalın…